MDE Monitorització dinàmica embrionària

Tots els nostres tractaments de Fecundació in vitro i Ovodonació inclouen la incubació d’embrions amb monitorització dinàmica (Embryoscope® o Geri®).

Quan fem un cicle de fecundació in vitro hi ha una fase clau que, en molts casos, determinarà lèxit del tractament: el desenvolupament dels embrions. Un cop els òvuls s’han inseminat mitjançant ICSI romandran entre 1 i 5 dies en un incubador especial on es desenvoluparan fins al moment de la seva transferència o criopreservació. Tot aquest procés el duem a terme al nostre laboratori de fecundació in vitro i sota l’atenta vigilància i experiència del nostre equip d’embriòlegs.

A Dexeus Dona coneixem bé les inquietuds que et poden sorgir durant aquesta etapa del teu cicle de Fecundació In Vitro. I si no funciona? I si alguna cosa surt malament? I si el resultat és un embaràs múltiple? En el nostre afany per perfeccionar tecnològicament i per ajudar-te a complir el teu desig de ser mare, hem incorporat al nostre laboratori de fecundació in vitro la tecnologia més innovadora en incubació i monitorització dels embrions.

Aquest nou i revolucionari sistema d’incubació manté les millors condicions per al desenvolupament dels embrions, alhora que incorpora una cambra que permet observar en temps real la seva evolució des del moment de la fecundació fins a la transferència o criopreservació.

Què és la MDE

És un mètode de cultiu i de selecció embrionària que incorpora un sistema de captació d’imatges.

Fecundació i desenvolupament embrionari fins al tercer dia de cultiu In Vitro (D0-D3).
Embryoscope™: Cultiu ininterromput i Monitorització dinàmica dels embrions.

Monitorització dinàmica del desenvolupament embrionari fins a l’estadi de blastocist (D3-D5).
Embryoscope™: Cultiu ininterromput i Monitorització dinàmica dels embrions.

Avantatges

  1. Millora les condicions de cultiu:
    Els embrions no abandonen en cap moment les condicions òptimes d’incubació i no són exposats a canvis ambientals, com canvis de temperatura, llum etc., fet que aporta al desenvolupament de l’embrió grans avantatges respecte als incubadors tradicionals.
  2. Facilita la selecció d’embrions:
    Facilita la selecció d’embrions: Aquesta tecnologia és capaç de recollir imatges dels embrions cada 15 o 20 minuts proporcionant més informació i ajudant-nos a seleccionar el millor embrió per transferir-los.
  3. Millora el resultat del cicle:
    El cultiu ininterromput i la monitorització dinàmica dels embrions s’han demostrat que en determinats casos augmenta estadísticament les probabilitats d’èxit.
  4. Incrementa les transferències selectives d’un embrió:
    Incrementa les transferències selectives d’un embrió: El fet de poder seleccionar l’embrió amb més probabilitats d’implantació ens permet incrementar les transferències selectives d’un sol embrió, reduint així les probabilitats d‟embaràs múltiple tan freqüents en tractaments de fecundació in vitro.
  5. Permet obtenir imatges dels primers dies de desenvolupament embrionari dels embrions transferits:
    Un cop realitzada la transferència embrionària, t’entregarem un vídeo amb les primeres imatges de vida del teu futur nadó, els seus inicis biològics i el seu desenvolupament al laboratori de fecundació in vitro.