Donació d’embrions

Què és la donació d’embrions

La donació d’embrions (o transferència d’embrions donats) és una tècnica de reproducció assistida en la qual es transfereix a l’úter de la dona receptora un embrió donat per una altra parella.

Quines són les fases del tractament

El procés des que comences el tractament fins que es transfereix l’embrió dura aproximadament un mes i consta de les fases següents:

Visita Ginecològica

El nostre equip valorarà el teu historial mèdic i t’indicarà quins passos has de seguir.
1

Tractament de preparació de l’endometri

Mitjançant un tractament hormonal perquè l’úter estigui preparat per rebre els embrions.
2

Descongelació i cultiu dels embrions

Descongelem els embrions per avaluar-ne la supervivència i assegurar-ne la viabilitat per transferir a l’úter.
3

Transferència dels embrions

Es dipositen els embrions a l’úter, generalment l’endemà de la descongelació. Consisteix en una intervenció senzilla per via vaginal que no requereix anestèsia.
4

A qui va dirigit

Aconsellem el tractament de recepció d’embrions donats a:

  • Parelles amb problema mixt: dones sense possibilitat de disposar d’òvuls propis, i a més hi ha un factor masculí greu.
  • Parelles que presenten problemes immunològics d’incompatibilitat.
  • Parelles que després de diversos cicles de Fecundació in vitro no han aconseguit un embaràs.
  • Parelles que pateixen avortaments de repetició o amb fallades repetides d’implantació.
  • Dones sense parella que volen tenir un fill.
  • Parelles de dones homosexuals que volen tenir un fill.

Per què escollir-nos

Seguiment exhaustiu

Portem a terme un seguiment exhaustiu amb controls ecogràfics i hormonals per avaluar l’estat de l’úter abans de la transferència d’embrions.

Tractament de recepció d’embrions personalitzat

Et garantim un tractament de recepció d’embrions altament personalitzat.

Continuem mantenint les mateixes taxes d’èxit d’embaràs

El 25% de les parelles que passen pel nostre Servei de Reproducció vénen de tractaments fallits en d’altres centres. Així i tot, continuem mantenint les mateixes taxes d’èxit d’embaràs.

Suport psicològic en cas de sobrecàrregues emocionals

T’oferim suport psicològic en cas de sobrecàrregues emocionals, efecte molt comú entre les dones que se sotmeten a tractaments de reproducció assistida.

Àmplia experiència, qualitat i tecnologia capdavantera

Disposem d’un dels laboratoris de fecundació in vitro més importants d’Europa, on fem més de 3.000 cicles (tractaments de reproducció assistida) l’any. Posem al vostre abast els últims avenços en reproducció assistida, com la microinjecció espermàtica i el seguiment del desenvolupament embrionari en temps real (monitorització dinàmica).

Som pioners en medicina de la reproducció

Ens avalen més de 80 anys d’experiència i disposem d’un equip de professionals molt qualificat i especialitzat. En el nostre centre es va gestar el naixement del primer bebè proveta espanyol (1984) i es va fer el primer tractament de donació d’òvuls a Espanya, que va culminar amb el naixement de bessonada (1988).

Facilitats i servei d’urgències 24 hores

Totes les consultes i proves mèdiques poden fer-se al mateix centre: inseminació en consulta, sense ingrés ni anestèsia; extracció d’òvuls; laboratori propi de fecundació in vitro i andrologia. I oferim un servei mèdic d’urgències de 24 hores.

Testimonis

Mercedes, Sant Just Desvern (Barcelona)

La meva parella és cinc anys més gran que jo i ens vam casar fa dos anys. Els dos volíem tenir fills i vam provar amb la Fecundació in vitro, perquè jo tenia 43 anys i la meva ginecòloga m’ho va aconsellar. Però no vam tenir sort, ja que ell també tenia problemes de fertilitat. Estàvem molt desanimats. ADexeus Dona ens van comentar la possibilitat d’optar per una donació d’embrions en comptes de recórrer a una donació d’òvuls. L’avantatge en el nostre cas era que augmentava molt les possibilitats d’obtenir un bon resultat, i, a més, escurçava el temps de l’tractament al no haver de buscar a una donant. Així que vam decidir donar-nos una nova oportunitat, i ¡va funcionar! El nostre fill Pau acaba de fer un any, així que no podem estar més agraïts a tot l’equip mèdic.

Més informació i preus

Truca'ns al

O, si ho prefereixes, omple aquest formulari i et trucarem nosaltres

T'informem que el responsable del tractament és Consultorio Dexeus, S.A.P. Les teves dades seran tractades amb la finalitat de contactar amb tu per concertar hora de visita en el nostre centre. En cas que expressament ens autoritzis, et farem arribar periòdicament un butlletí amb informació sobre l'activitat, serveis i novetats que puguin resultar del teu interès. Aquest consentiment pot ser revocat en qualsevol moment. En tot moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició davant el delegat de protecció de dades a dpd@dexeus.com. També tens dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control en matèria de protecció de dades. Pots consultar la informació ampliada en la política de privacitat de la web.