Pioners en la Reproducció Assistida

Dexeus Dona està al costat de les dones, acompanyant-les en totes les etapes de la seva vida. I és que estem aquí per a vosaltres, sempre que ens necessiteu: des de la infància, compartint amb vosaltres la reproducció i la maternitat, ajudant-vos a afrontar la menopausa, aconseguint un envelliment actiu.

El nostre equip està format per més de 100 metges especialitzats en la salut de la dona amb un compromís comú: proporcionar una atenció mèdica de gran qualitat mitjançant un enfocament basat en el treball en equip i la tecnologia més avantguardista.

El nostre centre destaca entre les clíniques de salut de la dona més grans i especialitzades d’Europa. I és que Dexeus Dona compta amb un equip i unes instal·lacions úniques, dissenyades per cobrir totes les necessitats d’una manera personalitzada i a el més alt nivell.

Dexeus Dona s’esforça per resoldre els problemes de fertilitat individualment mitjançant l’administració de tractaments adaptats a cada cas i el desenvolupament de línies d’investigació destinades a augmentar les possibilitats d’embaràs en qualsevol dona o parella sigui quin sigui el seu problema d’esterilitat.

Les nostres fites: primers nadons a Espanya

Fundació

Primera clínica obstètrica privada
1935

Inseminació artificial amb esperma de donant (IAD)

1978

Fecundació in vitro

1984

Congelació d’embrions

1987

Donació d’òvuls (bessons)

1988

Inseminació subzona (SUZI)

1990

Diagnòstic genètic preimplantacional i selecció de sexe

1994

ICSI – Microinjecció espermàtica

1994

Parella discordant amb VIH

1997

Maduració d’òvuls in vitro

2006

Preservació de la fertilitat per vitrificació de ovòcits en càncer d’ovari

2012

Vitrificació d’ovòcits amb el sistema automàtic GAVI

2017