Search
Close this search box.

Retardar la regla: totes les opcions

“Llei de Murphy”: et conviden un cap de setmana a la platja, vols anar a un concert o t’ha sorgit un esdeveniment inesperat, un casament, un festival… el que sigui. Mires la data i, just és el dia o la setmana que et vindrà la regla. Solució? Retardar-la.

T’ho has plantejat alguna vegada? Poder es pot. Encara que si no utilitzes cap mètode anticonceptiu és molt difícil canviar el dia de la regla. Però si ets del team de mètodes hormonals com la píndola, l’anell vaginal o els pegats, és una cosa que pots fer.

La nostra ginecòloga de DXS Life, Antonella de Ponte, t’explica com fer-ho:

També existeixen mètodes que permeten prolongar el temps entre les “menstruacions”, com la píndola combinada trimestral, la minipíndola, l’implant subdèrmic triennal i les injeccions trimestrals (que funcionen com el DIU hormonal quant al sagnat). En aquests casos no es pot controlar el sagnat. Si es presenta, cal fer una valoració. Només els mètodes combinats que contenen estrògens i progesterona permeten planificar una regla amb seguretat.

Recorda: els anticonceptius són medicaments i no podem fer un ús incorrecte. Així que, davant qualsevol dubte, sempre has de consultar abans al teu ginecòleg.